Ikebana International

Chapter # 215 The Netherlands

 

We heten u van harte welkom

bij onze bijeenkomsten in seizoen 2021-2022

                   Om u aan te melden voor een van de bijeenkomsten verzoeken wij u vriendelijk een mail      te sturen aan onze President Dhr. Jean Brouwers:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tenzij anders aangegeven.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat we in de nabije toekomst willen overstappen op betaling als aanmelding

 

Seizoen 2021-2022

Woensdag 12 mei 2021 wordt i.v.m. Corona verschoven naar Woensdag 14 juli 2021

Afsluiting seizoen 2020-2021. We hopen elkaar eindelijk weer te ontmoeten, als de coronamaatregelen dit toelaten. In "Huis van Eemnes" wordt een feestelijke bijeenkomst gehouden met een dubbele workshop. Een interessante Ikenobo workshop wordt verzorgd door Mevr. Els Claes uit België en een inspirerende Sogetsu workshop wordt verzorgd door Mevr. Els Goos. De dag zal afgesloten worden met een feestelijke verrassing. 

Woensdag 25 augustus 2021

In de ochtend wordt de AGM gehouden in "Huis van Eemnes" te Eemnes. Na de lunch geeft Ohara lerares Mevr. Noriko van Lit - Suzuki een interessante Ohara demonstratie en een inspirerende Ohara workshop. Zij wordt geassisteerd door Ohara lerares Mevr. Joke Metz.

Zaterdag 13 november 2021

In "Huis van Eemnes" te Eemnes wordt een dubbele workshop gehouden. Mevr. Anke Verhoeven,  Jonin Somu van de Sogetsu School geeft een uitdagende Sogetsu workshop en Mevr. Conny van Dongen, 1ste Master Ikebana Ohara School zal een inspirerende Ohara workshop verzorgen. 

Woensdag 26 januari 2022

De nieuwjaarsbijeenkomst. We brengen een bezoek aan Museum Singer in Laren met rondleiding en een feestelijke lunch met een mini workshop. Partners en introducés zijn welkom.

Zaterdag 19 maart 2022

Dhr. Dave van Gompel, doctoraal afgestudeerd in Japanse lak aan de Tokyo University of Arts, zal een interessante lezing verzorgen. Na de lunch wordt er een Ikenobo workshop gegeven.

Woensdag 11 mei 2022

Afsluiting seizoen 2021-2022. We brengen een bezoek aan Museum Voorlinden en een bezoek aan de Japanse tuin van Landgoed Clingendael.

Woensdag 31 augustus 2022

In de ochtend wordt de AGM gehouden in Huis van Eemnes. Na de lunch wordt  door Jeroen Vermaas een Ichyo demonstratie en passende Ichyo workshop verzorgd.

Zaterdag 19 november 2022

In Huis van Eemnes wordt een Ikenobo en een Sogetsu workshop gehouden.