Ikebana International

Chapter # 215 The Netherlands

 

We heten u van harte welkom

bij onze bijeenkomsten in seizoen 2020-2021

                   Om u aan te melden voor een van de bijeenkomsten verzoeken wij u vriendelijk een mail      te sturen aan onze President Dhr. Jean Brouwers:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tenzij anders aangegeven.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat we in de nabije toekomst willen overstappen op betaling als aanmelding

 

Seizoen 2020-2021

Woensdag 2 september 2020

In "Huis van Eemnes" wordt in de ochtend de AGM, de algemene ledenvergadering, gehouden. Mevr. Corrie van der Meer en Mevr. Jeanne Rauwenhoff zullen, na vele jaren bestuursfuncties binnen Ikebana International te hebben bekleed, vandaag afscheid nemen van hun bestuursfunctie in het huidige bestuur. Na de lunch geeft Mevr. Anne-Riet Vugts, Sogetsu Branche director, geassisteerd door Sogetsu lerares Mevr. Marion Wopereis een Sogetsu demonstratie en een inspirerende Sogetsu workshop. De fotoreportage van deze bijeenkomst staat op de website onder Foto's.

Zaterdag 21 november 2020

Deze bijeenkomst komt helaas te vervallen door de maatregelen t.g.v. het Corona virus. 

Zaterdag 16 januari 2021

Deze bijeenkomst komt helaas te vervallen door de maatregelen t.g.v. het Corona virus.

Zaterdag 27 maart 2021

Deze bijeenkomst komt op deze datum helaas te vervallen door de maatregelen t.g.v. het Corona virus, maar wordt uitgesteld naar 12 mei a.s. 

Woensdag 12 mei 2021 wordt i.v.m. Corona verschoven naar Woensdag 14 juli 2021

Afsluiting seizoen 2020-2021. We hopen elkaar eindelijk weer te ontmoeten, als de coronamaatregelen dit toelaten. In "Huis van Eemnes" wordt een feestelijke bijeenkomst gehouden met een dubbele workshop. Een interessante Ikenobo workshop wordt verzorgd door Mevr. Els Claes uit België en een inspirerende Sogetsu workshop wordt verzorgd door Mevr. Els Goos. De dag zal afgesloten worden met een feestelijke verrassing. 

Woensdag 25 augustus 2021

In de ochtend wordt de AGM gehouden in "Huis van Eemnes" te Eemnes. Na de lunch geeft Ohara lerares Mevr. Noriko van Lit - Suzuki een interessante Ohara demonstratie en een inspirerende Ohara workshop. Zij wordt geassisteerd door Ohara lerares Mevr. Joke Metz.

Zaterdag 13 november 2021

Voor deze bijeenkomst staat een dubbele workshop gepland. 

Woensdag 26 januari 2022

De nieuwjaarsbijeenkomst.

Zaterdag 19 maart 2022

Voor deze bijeenkomst staat een dubbele workshop gepland.

Woensdag 11 mei 2022

Afsluiting seizoen 2021-2022.