Ikebana International

Chapter # 215 The Netherlands

 

We heten u van harte welkom

bij onze bijeenkomsten in seizoen 2021-2022

                   Om u aan te melden voor een van de bijeenkomsten verzoeken wij u vriendelijk een mail      te sturen aan onze President Dhr. Jean Brouwers:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tenzij anders aangegeven.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat we in de nabije toekomst willen overstappen op betaling als aanmelding

 

Seizoen 2021-2022

Woensdag 12 mei 2021 wordt i.v.m. Corona verschoven naar Woensdag 14 juli 2021

Afsluiting seizoen 2020-2021. We hopen elkaar eindelijk weer te ontmoeten, als de coronamaatregelen dit toelaten. In "Huis van Eemnes" wordt een feestelijke bijeenkomst gehouden met een dubbele workshop. Een interessante Ikenobo workshop wordt verzorgd door Mevr. Els Claes uit België en een inspirerende Sogetsu workshop wordt verzorgd door Mevr. Els Goos. De dag zal afgesloten worden met een feestelijke verrassing. 

Woensdag 25 augustus 2021

In de ochtend wordt de AGM gehouden in "Huis van Eemnes" te Eemnes. Na de lunch geeft Ohara lerares Mevr. Noriko van Lit - Suzuki een interessante Ohara demonstratie en een inspirerende Ohara workshop. Zij wordt geassisteerd door Ohara lerares Mevr. Joke Metz.

Zaterdag 13 november 2021

In "Huis van Eemnes" te Eemnes wordt een dubbele workshop gehouden. Mevr. Anke Verhoeven,  Jonin Somu van de Sogetsu School geeft een uitdagende Sogetsu workshop en Mevr. Conny van Dongen, 1ste Master Ikebana Ohara School zal een inspirerende Ohara workshop verzorgen. 

Woensdag 26 januari 2022

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt door coronamaatregelen verschoven naar zaterdag 19 maart.

Zaterdag 19 maart 2022

De uitgestelde nieuwjaarsbijeenkomst. We brengen een bezoek aan museum Singer in Laren met een interessante rondleiding en feestelijke lunch. In de middag in Huis van Eemnes een Ikenobo workshop o.l.v. Dhr. Arie Huisman met Monpyo van Ikenobo Sokakan, tweede graad professor. Partners en introducés zijn welkom.

Woensdag 11 mei 2022

Afsluiting seizoen 2021-2022 in Huis van Eemnes met een dubbele workshop. Dhr. Jeroen Vermaas, Master van de Ichiyo school geeft een uitdagende Ichiyo workshop. Na de lunch geeft Mevr. Anne-Riet Vugts, Sogetsu Branch director  een inspirerende Sogetsu workshop.

Floriade van 5 t/m 17 augustus  2022 in Almere

Ikebana International staat op de Floriade in het Japan Paviljoen met een Ikebana tentoonstelling samen met het NIV (de Nederlandse Ikebana Vereniging).

Woensdag 31 augustus 2022

In de ochtend wordt de AGM gehouden in Huis van Eemnes. Na de lunch wordt  door Dhr. Jeroen Vermaas, Mater van de Ichiyo school, een  verrassende Ichyo demonstratie gegeven en een passende Ichyo workshop verzorgd.

Zaterdag 12 november 2022

Dit programma moet nog uitgewerkt worden.

Zaterdag 21 januari 2023

Voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst brengen wij een bezoek aan Museum Voorlinden in Wassenaar. Onder leiding van een gids beleven we de kunst, natuur en architectuur. Een gezellig samenzijn met een feestelijke lunch. Partners en introducés zijn welkom.